wie is ...

Gregory Wammes (1987) is op 7-jarige leeftijd begonnen met piano spelen. Al snel bleek hij ‘het’ in de vingers te hebben. Na het kinderkoor begon hij op 13-jarige leeftijd met het bespelen van het orgel in RK gemeente van Buren/ Geldermalsen. Vrijwel direct werd hij aangewezen als de vaste organist. Daarnaast is hij sinds 2005 de vaste organist van het gemengd koor (Buren/ Geldermalsen), sinds 2007 dirigent en tevens pianist van dameskoor Fiori en sinds 2009 de toetsenist van de jeugdband in Asperen.

 

Naast zijn "vaste" bezigheden is Gregory Wammes regelmatig eenmalig of tijdelijk actief. Naast bruiloften en uitvaarten is hij een goede bekende van o.a. het Heukelums mannenkoor, de Korenbloem, Oost- en Centrumkerk te Geldermalsen, Hervormde Gemeente Buurmalsen en diverse andere kerken in de Betuwe.

 

Door zijn klassieke pianoscholing, kerkelijke ervaring maar bovenal interesse in allerlei muziek heeft Gregory Wammes zich ontwikkeld tot een veelzijdig pianist met een herkenbare eigen stijl en breed repertoire. Deze stijl kenmerkt zich door eindeloze (“jazzy”) improvisaties in een repertoire van talloze herkenbare nummers.

 

Kortom, voor o.a. piano- of orgelmuziek alsmede koordirectie bent u bij Gregory Wammes aan het juiste adres. Van een besloten uitvaart tot achtergrondmuziek tijdens een diner of receptie zo ook het eenmalig vervangen van uw dirigent tot het tijdelijk invullen van uw vacature toetsenist, in overleg met u worden al uw muzikale wensen ingevuld.